Gjirafa.com / Инструменты игры на Андроид

Gjirafa.com

Gjirafa.com

Gjirafa, Inc

Gjirafa.com - Makina Kërkimore Ne Gjuhën Shqipe

Категория: Инструменты

Требуется версия андроид: 4.0.3 или более поздняя

Установок: 50 000–100 000

Для возраста: 3+ лет

Gjirafa.com скриншот 0Gjirafa.com скриншот 1Gjirafa.com скриншот 2Gjirafa.com скриншот 3Gjirafa.com скриншот 4Gjirafa.com скриншот 5Gjirafa.com скриншот 6Gjirafa.com скриншот 7Gjirafa.com скриншот 8Gjirafa.com скриншот 9
Показать все скриншоты

Gjirafa.com еште Makina электронной Паре kërkimore në Gjuhën Shqipe.
Ne aplikacionin мобил Mund të gjeni Кето shërbime:
- Kërkimi я të gjithë UEB-то shqipëtar
- Lajme нга të gjitha Portalet Shqip, за Shqipëri, Косов, DHe Maqedoni
- Kërkim я avancuar я lajmeve нга të gjitha Portalet
- Te gjitha linjat электронной autobusëve PER Косов, Shqipëri DHE Maqedoni,
- Kërkimin электронной të gjitha makinave në shitje në Shqipëri, Косов, DHE Maqedoni
- Kërkimin электронной të gjitha patundshmërive në shitje DHE мне qira пе Shqipëri, Косов, DHE Maqedoni
- Kërkimin электронной vendeve të лира të punës пе Shqipëri, Косов, DHE Maqedoni
- Kërkimin электронной të gjithë celularëve në shitje
- Моти на одно të gjitha qytetet DHE trojet shqipëtare
- Widget пе Gjuhën Shqipe, мне Мотин, lidhje те autobusëve, си DHE топ lajmet

* Те gjitha пе Shqip
* Lajme те Рэя нга те gjitha Portalet
* Vetura (Makina, automjete) пе shitje нга Shqiperia, Косово, DHE Maqedonia (Приштине, Тиране, Призрен, Феризай, Дуррес, Shkup, Tetove, Гостивар, Пеже Митровица, Гилан, Шкодер, Дуррес, Фиери)
* Celulare те ndryshem пе shitje (т.е gjitha llojet: iphone, Samsung, Nokia, HTC, ETJ)
* Моти мне я sakte за Rajon
* Punime, receta, Весы, PDF, Фильма, электронной shume те tjera
* Те gjitha пе Shqip

-------------
Что нового?

- Faqja e informacionit të operatorit të autobusit
- Performancë më të mirë në kërkime
- Mundësia e rikthimit të fjalëkalimit
- Përmirësim i gabimeve
- Përmirësime në performancë

Раскрыть все описание
(откроются в новом окне)
www.apk4funfree.net → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
www.apk16.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
apkpure.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
apk-dl.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
androidappsapk.co → Скачать
*Нужно будет выбрать версию и нажать кнопку скачки. Можно скачать на компьютер или телефон.
play.google.com → Скачать
*Скачать с гугл плей. Можно скачать на телефон.
Оставьте отзыв или коммент, пожалуйста!
Показать все комменты
Имя:Ваш отзыв: Отправить отзыв!

Похожие игры